ROCHII DE SEARA SI DE MIREASA PE COMANDA

MARGO Concept iti este alaturi in orice moment minunat al vietii tale!
Ai nevoie de o rochie pentru cununia civila, o rochie pentru superba ta nunta sau pentru un eveniment important din viata ta …esti nasa sau domnisoara de onoare? Vino in cadrul salonului MARGO Concept de pe b-dul 15 Noiembrie nr. 36 Brasov unde un consultat iti va sta la dispozitie!
Designerul MARGO Concept iti va crea schite/crochiuri pentru modelele alese de tine. Vei fi unica si pretioasa, intr-o rochie realizata din matase naturala, dantela pretioasa Chantilly sau Solstiss, Perle Swarovski sau naturale, Cristale Swarovski… materiale si aplicatii pretioase!

BIJUTERII PE COMANDA

MARGO Concept iti pune la dispozitie un nou serviciu: executarea accesoriilor pentru coafura si a bijuteriilor la comanda, dupa modelul trimis de tine si culorile care iti plac.
Daca ti-a ramas in minte un model pe care nu ai putut sa ti-l cumperi sau vrei sa ti-l faci o bijuterie unicat, DESIGNED BY YOU, nu trebuie decat sa ne scrii si sa ne dai detalii despre cum vrei sa arate ACCESORIUL TAU!
Iti vom putea realiza o bijuterie sau un accesoriu din cristale Swarovski, perle Swarovski, accesorii metalie simple/placate cu argint/aur/rodiu, sau din Argint 925, dar si din pietre semipretioase, piele, dantela etc… doar imaginatia ta este limita!
Indrazneste sa devii cretorul propriilor tale bijuterii!

GARANTIE

In ceea ce privesc aplicatiile de pe rochii, accesoriile si bijuteriile MARGO Concept, conform documentelor de achizitii oferite de furnizorii nostri, GARANTAM AUTENTICITATEA cristalelor si perlelor Swarovski, precum si a componentelor tehnice sau decorative metalice ca fiind din Argint 925 sau placate cu rodiu, argint sau aur, conform specificatiilor produsului. Pentru orice alte elemente tehnice sau decorative care pot face parte din intregul unei bijuterii vor exista intotdeauna specificatii aferente.

Formular Comanda