• No products in the cart.
top

Despre Noi

Cateva cuvinte

MARGO Concept vine pe piata cu un concept nou si unic, cu rochii toate MODEL UNICAT, lucrate perfect pana in cel mai mic detaliu. Create din pasiune pentru moda, lucrate cu maiestrie, rochiile de mireasa si de seara MARGO Concept sunt personaje romantice, rupte din povesti, care reflecta viziunea unui stil de viata romantic, poetic, elegant, senzual si sofisticat.

Rochiile MARGO Concept incorporeaza nobletea prin dantele create in editie limitata by “Designer Edition”, tesaturi unice si pretioase, matasuri diafane si vaporoase, aplicatii unice si spectaculoase, cristale si perle Swarovski, broderii lucrate manual… conferind oricarei femei o eleganta aparte si o atitudine unica. Modelele sunt croite special pentru ca orice femeie sa se simta frumoasa iar ziua evenimentului sa fie cu adevarat una unica si speciala.

Din dorinta de a crea imagini unice, inconfundabile, adaptabile personalitatii si tipoligiei clientelor noasptre, face ca MARGO Concept sa devina un laborator de vise implinite.

Creatiile sunt superbe

De departe cea mai buna alegere pentru rochia de mireasa si nu numai, toate creatiile sunt superbe iar calitatea produselor neindoielnica. Rochia de mireasa a fost exact asa cum mi-am dorit, fetele au fost mereu deschise la dorintele mele si chiar au cautat solutii cat mai eficiente. Paharele de nunta au fost de asemenea superbe. Mai mult decat multumita de colaborarea cu Margo Concept! Recomand din toata inima!

Adriana Bornaz

Fara voi nu as fi fost decat o simpla mireasa!

Absolut minunate! Fara voi nu as fi fost decat o simpla mireasa! Datorita voua sunt speciala!M-ati facut sa ma simt incredibil!Rochia a iesit minunat iar serviciile sunt mai mult decat 5 stele!Va multumesc si va voi recomanda cu tot sufletul!

Tania Todica

Recomand cu mare caldura

Cunoasteti sentimentul acela de armonie, imbietor la visare , cu oameni cu care ai pierde timp indelungat la o cafea aromata? Eu l-am gasit in acest locusor, pe care vi-l recomand cu mare caldura, iar de ii ve-ti trece pragul nu o sa regretati!

Alexandra Maftei