MARGO Concept a inceput cu o promisiune: o promisiune de a nu ne dezice nicio clipa de filosofia noastra. Am spus DA calitatii, elegantei, echilibrului intre traditional si inovator si, mai ales, respectului pentru clientele noastre.

 

Experienta de peste 30 de ani isi pune amprenta pe tot ceea ce poarta marca MARGO Concept®, care nu creaza un stil, ci confort, naturalete, buna dispozitie, relaxare si o prezenta notabila oriunde ai merge. Toate la un loc inseamna spiritul MARGO Concept ©.

 

MARGO Concept vine pe piata cu un concept nou si unic, cu rochii toate MODEL UNICAT, lucrate perfect pana in cel mai mic detaliu. Create din pasiune pentru moda, lucrate cu maiestrie, rochiile de mireasa si de seara MARGO Concept sunt personaje romantice, rupte din povesti, care reflecta viziunea unui stil de viata romantic, poetic, elegant, senzual si sofisticat. Inspirate din povesti de dragoste pretioase, din frumusetea feminina, din arta si idealurile romantice, rochiile MARGO Concept incorporeaza nobletea prin dantele create in editie limitata by “Designer Edition”, tesaturi unice si pretioase, matasuri diafane si vaporoase, aplicatii unice si spectaculoase, cristale si perle Swarovski, broderii lucrate manual… conferind oricarei femei o eleganta aparte, o frumusete rara si o atitudine unica. Modelele sunt croite special pentru ca orice femeie sa se simta frumoasa iar ziua nuntii sa fie cu adevarat una unica si speciala.

 

MARGO Concept se defineste ca un Atelier de Creatie dedicat femeilor romantice, visatoare, care isi doresc sa fie unice si diafane prin simpla lor prezenta, dar totodata si femeilor cu un caracter puternic, senzuale care vor sa iasa in evidenta prin tinuta pe care o poarta. Rochiile MARGO Concept vor da un plus de valoare, frumusete si seductie oricarei femei.

 

Din dorinta de a crea imagini unice, inconfundabile, adaptabile personalitatii si tipoligiei clientelor noasptre, face ca MARGO Concept sa devina un laborator de vise implinite.
Fiecare femeie trebuie sa fie unica si pretioasa in rochia MARGO Concept!